LIGUE 1. Nill De Pauw opnieuw trefzeker bij Guingamp, Guillaume Gillet behaalt brilscore met Nantes

Foto: AFP

LIGUE 1. Nill De Pauw opnieuw trefzeker bij Guingamp, Guillaume Gillet behaalt brilscore met Nantes

Print

Guingamp is zaterdag met 1-1 gaan gelijkspelen op bezoek bij Caen op de veertiende speeldag van de Franse Ligue 1. Nill De Pauw mocht invallen bij Guingamp en tekende in de slotfase voor de gelijkmaker. Guillaume Gillet bleef met Nantes steken op een brilscore tegen Rijsel.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Ligue 1!

Caen - Guingamp: 1-1

Trainer Antoine Kombouaré had bij Guingamp zoals steeds dit seizoen geen basisplaats gereserveerd voor Nill De Pauw bij de uitwedstrijd tegen Caen. In een weinig opwindende wedstrijd opende voormalig Moeskroen-speler Ronny Rodelin pas na 79 minuten de score voor Caen. Nill De Pauw mocht invallen na 67 minuten en bezorgde Guingamp in de 85e minuut alsnog een punt met zijn derde doelpunt van het seizoen. Guingamp staat zo voorlopig op een knappe vijfde plaats met 23 punten.

Nantes - Lille: 0-0

Minder goed vergaat het Guillaume Gillet met Nantes. In een degradatieduel tegen Rijsel deed Nantes in eigen huis niet beter dan een doelpuntenloos gelijkspel. Gillet stond de volledige wedstrijd tussen de lijnen. Nantes prijkt momenteel op de zestiende plaats met dertien punten, amper twee punten boven een rechtstreekse degradatieplaats.

Montpellier - Nancy: 0-0

Bij Montpellier kreeg Anthony Vanden Borre geen speelgelegenheid. Hij bleef de volledige wedstrijd aan de bank gekluisterd in het 0-0 gelijkspel tegen Nancy. Montpellier staat dertiende met zestien punten.

Meer sportnieuws