Antwerpse bloggers winnen Zalando Style Icons

Print

Een verbaasde en dolgelukkige Monica Ho. Zij is kreeg de award van Rising Style Icon Foto: GVA

Antwerpen - De Zalando Style icons belonen veelbelovende bloggers in België en Luxemburg. De uitreiking vond gisteren plaats in een overvol Felix Pakhuis. Monica Ho, Annabel Pesant en Emma Gelaude sleepten elk een eerste prijs in de wacht.

De verbazing was groot bij de Antwerpse blogster, Monica Ho. Zij werd gelauwerd als rijzende ster en kreeg de award van Rising Style Icon. “Ik had dit helemaal niet verwacht. Mijn stijl is namelijk nogal apart”, vertelt ze. “Ook is het zo dat ik iets minder met mijn blog bezig ben, sinds ik een job vond bij het ModeMuseum. Ik doe het er nu vooral graag bij, als hobby. Misschien ben ik daardoor net iets meer mezelf gevonden en spreekt dat het publiek ook aan? Ik weet het niet. Feit is wel dat ik dolgelukkig ben.”

De van oorsprong Gentse Annabel Pesant is gezegend met de hoofdprijs van Style Icon of the Year. Zij krijgt een reis naar Los Angeles. Annabel heeft maar liefst bijna 66.000 volgers op Instagram. “Mijn outfits zijn heel bereikbaar. Ik denk vooral dat de laagdrempeligheid zoveel vrouwen aanspreekt. Verhuizen naar Antwerpen was trouwens een zeer goede beslissing, want het is hier een hemel voor modebloggers.”

Vaste waarde Emma Gelaude kreeg tot slot nog de titel van Creative Content Icon. In de jury zat onder meer Tiany Kiriloff, maar ook het publiek mocht een stem uitbrengen.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio