Krijgt Christoff een eigen talkshow?

Christoff (l.) kreeg van Kobe Ilsen (r.) een gouden plaat. Foto: Filip De Smet

Krijgt Christoff een eigen talkshow?

Print
Schlagerkoning Christoff De Bolle heeft in zijn carrière zowat alles bereikt, maar er is nog één droom over: een eigen tv-programma. “Er zijn gesprekken met enkele productiehuizen aan de gang”, aldus Christoff.

“Ik zou graag een Ellen DeGeneres-achtige talkshow maken, met een dikke streep muziek. Als het ervan komt, wil ik dat niet tussen de soep en de patatten doen, maar ga ik me daar echt vrij voor maken.”

Dat zal niet de eerste maanden zijn, want Christoff heeft veel optredens met KLUBBB3, dat in Duitsland waanzinnig populair is. Er staan in december ook vijftien kerstconcerten met zijn zus Lindsay en het kinderkoor Scaletta op het programma. Net als vorig jaar is daar ook een optreden in de Basiliek van het Heilig Hart in Koekelberg bij. Dat optreden van toen is nu ook verkrijgbaar als bonus-dvd op een nieuwe limited edition-cd van ‘Kerstmis met Jou’. 

Christoff kreeg al een platina award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. “Ik ben blij dat ik mijn geloof zo ook een beetje kan uitdragen en een mooie boodschap van liefde verspreiden”, zegt hij. “Mijn vader is dit jaar zwaar ziek geweest, maar ik heb me dikwijls aan mijn geloof kunnen optrekken.”

.

Nu in het nieuws