Benito Raman loopt schedelbreuk en hersenschudding op

Foto: AFP

Standard-speler langer in Spanje

Benito Raman loopt schedelbreuk en hersenschudding op

Print

Standard-speler Benito Raman heeft donderdag in het duel tegen Celta de Vigo op de vijfde speeldag in groep G van de Europa League een schedelbreuk en een hersenschudding opgelopen. Dat heeft het onderzoek in het plaatselijke ziekenhuis uitgewezen, zo maakte Standard vrijdag bekend.

Raman werd in het slot van de partij zwaar aan het hoofd geraakt door de elleboog van doelman Blanco. Zijn wedstrijd eindigde met een steunkraag en een draagberrie. Terwijl zijn ploegmaats na het 1-1 gelijkspel in Noord-Spanje naar huis terugkeerden, moest Raman in Vigo achterblijven.

“Onderzoek bracht een breuk van het frontale bot en een hersenschudding aan het licht”, lieten de Rouches vrijdagmiddag weten. “De duur van zijn onbeschikbaarheid zal bekend geraken na enkele bijkomende onderzoeken.” Raman liet later via Twitter weten dat hij zaterdag terugkeert naar België.

Donderdagavond zag Raman het zelf nochtans beter zitten: “Alles in orde!”, zo tweette de aanvaller met een genaaide wonde tussen de wenkbrauwen. Dat bleek dus toch een kleine onderschatting...

Meer sportnieuws