Coely, DVTCH NORRIS en Young B: vrijdag wordt topavond in het Kaffee

Foto: RL

Coely, DVTCH NORRIS en Young B: vrijdag wordt topavond in het Kaffee

Print
Antwerpen - Vrijdag wordt een muzikale topavond in het Kaffee van Antwerpen met Coely als hoofdact. Maar zij brengt ook de veelgeprezen DVTCH NORRIS mee, en de Antwerpse rapper Young B. De toegang is gratis maar kom op tijd. Het Kaffee, aan de Franklin Rooseveltplaats, opent om 16u en om 20u starten Young B en DVTCH NORRIS.

Coely

Deze 22-jarige Antwerpse met Congolese roots is terug van weggeweest. Met haar funky hiphop beats en gevatte teksten weet ze zich heel goed recht te houden in de rappende mannenwereld. Haar opmerkelijke verschijning is al ver buiten de Antwerpse grenzen opgemerkt, zo speelde ze onder meer al voor Snoop Dogg en Kanye West.

DVTCH NORRIS

DVTCH NORRIS verovert vanuit Ekeren stilaan het land. Na zijn hits samen met Coely, zijn ook zijn eigen nummers ‘Standing in the rain’ en ‘Seeking Closure’ de hitlijsten niet meer vreemd. Hij heeft de ambitie om de Belgische muziekscène bij elkaar te brengen. ‘Ik vind het belangrijk dat muzikanten uit verschillende stijlen en genres elkaar vinden’, zegt hij. Zelf doet hij dit door zich zeker niet blind te staren op hiphop alleen.

YOUNG B

Young B is een rapper met een groot hart. Horna Masanka begon als 10-jarige artiest bij een Urban groep en is nu 15 jaar later bezig aan een succesvolle weg naar de top van de hip hop. Bovendien spoort hij Antwerpse jongeren aan om via muziek hun emoties en bezigheden te delen met de buitenwereld.


Lees meer over het Kaffee van Antwerpen