Jong koppel trekt naar markten met mobiele rumbar

Print

Foto: Patrick Van Dyck

Boechout - Met hun mobiele rumbar bewijzen Robbie Christaens (34) en zijn vrouw Debbie Segal (35) uit Boechout dat je ook met een beperkt budget kunt kiezen voor een eigen zaak.

“Noem ons maar een tikkeltje rebels en stout”, vertellen Robbie en Debbie. “Rum wordt vaak geassocieerd met piraten en vrijbuiters. Daar kunnen we ons perfect in vinden.” Het koppel leerde de geheimen en geneugten van rum kennen in Costa Rica. Een land dat ze al drie keer bezochten en waar de twee ook vrijwilligerswerk deden. Ter plaatse kregen ze de smaak van rum te pakken.

“Mensen denken vaak dat rum gelijk staat aan Bacardi en Cola”, stelt Debbie. “Niets is minder waar. Met onze mobiele rumbar willen we de mensen laten kennis maken met een uitgebreid gamma aan cocktails bereid met rum.”

Of het niet stevig opboksen is tegen de gin-rage die momenteel met alle aandacht gaat lopen? “Misschien is die alweer net over haar hoogtepunt”, knipoogt Debbie. “En wordt rum wel ‘the next big thing’?”

Voor wie echt geen alcohol drinkt, schenkt het koppel ook non-alcoholische dranken. Het concept van de mobiele rumbar is volgens hen uniek in België. “Wij kennen alleszins niemand die dit al eerder heeft gedaan.” Het is de bedoeling langzaam te groeien. “Natuurlijk willen we graag op de grote festivals zoals Werchter of Pukkelpop staan. Dat is voor later. We zijn net begonnen."

info: www.robsrumnroll.com, 0468.31.13.50

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio