Dit weekend in CittA Kempen

Foto: KP, JDW

Dit weekend in CittA Kempen

Print
Dit weekend in CittA Kempen, het gratis magazine bij Gazet van Antwerpen:

Acht bijzondere helpers stelt Evi Tuitjer (28) ­tewerk in haar lunch­café en B&B. Kanjers noemt ze hen. Ze maken deel uit van de ­enige vestiging van Brownies&downieS in ons land. En de locatie is al even apart: in ­Baarle-Hertog, pal op de Belgisch-­Nederlandse grens. 

Hij komt dagelijks over de vloer bij meer dan 150.000 Kempenaars en Mechelaars. Jeroen Verlooy (41) en zijn team ­brengen in beeld wat er beweegt in onze regio. De Geelse journalist is sinds een halfjaar hoofdredacteur van de regionale tv-­zender RTV. Het liefst stelt Verlooy de vragen zelf, maar vandaag moet hij ze beantwoorden. 

Een bevalling op een truck in de Andes, bijna verzopen onder het ijs in Alaska en een bloedhete rondvaart tussen de krokodillen in ­Congo. Je maakt wat mee in je luie zetel. Toch als je verdwaalt in 100 ultieme ­reis­ervaringen voor de avontuurlijke wereldreiziger. In zijn ­dertiende boek bundelt Marc Helsen (62) uit Herentals honderd ­exotische ­kort­verhalen én praktische tips. De beroepsreiziger en journalist van Gazet van Antwerpen vertelt over de kunst van het reizen. 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio