Bart Cannaerts en Jeron Dewulf brengen vol Kaffee aan het lachen

Print
Antwerpen - Comedian Thomas Smith moest donderdag verstek geven voor de comedy-avond in het Kaffee van Antwerpen, maar zijn afwezigheid zette geen domper op de sfeer, integendeel. Met Bart Cannaerts werd een meer dan waardige vervanger aangetrokken en het Kaffee zat afgeladen vol.

Voor de derde keer hield de Belgische Improvisatie Liga (BIL) een improsessie in het Kaffee van Antwerpen, vlakbij de Franklin Roosevelplaats en het Operagebouw. Jeron Dewulf (bekend van Foute Vrienden) en Bart Cannaerts waren de bekende comedians met dienst. Namen die een belletje doet rinkelen bij het brede publiek zo bleek, want het Kaffee was erg goed gevuld.

Bart Cannaerts moest in allerijl een zieke Thomas Smith komen vervangen en deed dat met verve. Onder meer tijdens de sketch waarin Cannaerts en Dewulf twee obers spelen in een Italiaans restaurant lag het publiek in een deuk (zie video).

Vanavond, vrijdag, komt er met Tom Barman een heuse klepper naar het Kaffee van Antwerpen. Komende donderdag nodigt de improvisatieliga Christophe Stienlet en Jens Dendoncker uit als special guests. 


Lees meer over het Kaffee van Antwerpen