© RR

Ticketverkoop kerstmusical ‘De Klokgeesten’ loopt

Tijdens het weekend van de kerstmarkt kan je in Geel naar goede gewoonte genieten van een kerstspektakel. Dit jaar zal dat ook het geval zijn en kan je op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016 in fuifzaal de Waai komen kijken naar de musical ‘De Klokgeesten’.

Marc Leysen

Voor de kerstmusical ‘De Klokgeesten’ wordt ook dit jaar weer beroep gedaan op de Geelse regisseur Ief Dams. In het door Ief geschreven verhaal staat de jonge David en de zoektocht naar zijn ouders centraal. Zal David hen met de hulp van de Klokgeesten kunnen terugvinden?

Niet minder dan 250 acteurs, figuranten en dansers brengen een wervelende voorstelling vol spanning en emoties. Een krachtige feel good injectie richting kerst maar ook met een link naar de Geelse geschiedenis.

De kerstmarkt staat dit jaar een weekje later gepland dan de afgelopen jaren. De voorstellingen van de kerstmusical vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016 in fuifzaal de Waai. Een voorstelling duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 17 december wordt er vanaf 13u tot en met 21u elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 18 december is dat vanaf 13u tot en met 19u.

De tickets voor de kerstmusical ‘De Klokgeesten’ zijn verkrijgbaar bij Toerisme Geel. Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa voor hen 7 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 2 euro. Er wordt ook een korting toegekend aan houders van een vrijetijdspas.

Snel erbij zijn is hoe dan ook de boodschap want het aantal tickets is beperkt.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio