Pechdag: terwijl Ferrari in vlammen opgaat, wordt bestuurder bestolen

Print
De Australische Tan Shukla was zaterdag beter iets langer in bed blijven liggen: toen hij in Sydney naar een geldautomaat was gereden met zijn Ferrari, schoot zijn dure bolide plots in brand. In paniek snelde Shukla naar zijn gele Ferrari met nummerplaat 'SEXYF1', maar liet zijn bankkaart en afgehaalde geld liggen bij de bankautomaat, die prompt werden gestolen. Tot overmaat van ramp werd ook zijn laptop gestolen door een barmhartige Samaritaan die hielp om de vlammen te doven.

"Ik had mijn wagen net geparkeerd en ging naar de bank, toen iemand me zei dat er een brand was", zei de onthutste Tan Shukla in de Australische media. "Iemand hielp me, maar stal toen mijn laptop. Daarna nam iemand mijn bankkaart en geld, die ik vergeten was." Op videobeelden is te zien hoe Shukla even probeert om de brand te blussen, terwijl een andere man - met afgezakte broek - te hulp schiet.

Het is niet duidelijk of het deze man was die de laptop uit de wagen pikte. De politie van Sydney onderzoekt de zaak, maar spreekt voorlopig niet over een verdachte brand. De personen die de bankkaart, het geld en de laptop meenamen, zijn voorlopig spoorloos verdwenen. De dure Ferrari werd gereduceerd tot een uitgebrand wrak en moest getakeld worden.

 

.

Nu in het nieuws