© rr

Winkeliers steunen goed doel met stockverkoop in kapel

Zes Mechelse winkeliers organiseren dit weekend een stockverkoop op een unieke locatie: de recent gerestaureerde Heilig Geestkapel. Het inkomgeld dat ze vragen, gaat integraal naar de vzw Sjarabang.

Sven Van Haezendonck

Naast Lily, dat ooit met een stockverkoop begon, doen nu ook Colorfool, Fast Forward Shop, Goldfish, HUT en Supergoods mee op zondag 13 november van 10 tot 17u. Hun collecties bestaan uit interieurstukken, kleding en schoenen voor het hele gezin. De inkom bedraagt één euro.

“Twee jaar geleden begonnen we met onze eigen stocksale op ons kantoor. We hadden toen nog plek over en besloten andere shops uit te nodigen. Dat bleek een succes. Zowel voor onszelf als voor de klanten, die wij een groter aanbod konden bieden”, vertelt Johan Hollants van Lily.

Door de grote belangstelling wijken ze ditmaal uit naar de kapel in de Minderbroedersgang, vlakbij de nieuwe locatie van De Maan. Als u een kijkje gaat nemen, steunt u dus ook het goede doel: de vzw Sjarabang biedt een brede waaier aan kunstzinnige activiteiten voor mensen met een beperking. “Daarom vragen we één euro inkom. Een kleintje voor de bezoekers, maar vele kleintjes zorgen hopelijk voor een groot bedrag voor Sjarabang”, zegt Hollants. (svh)

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio