Verkoop tickets voor musical CATS in Elisabethzaal verloopt als een trein

Foto: IMAGEGLOBE

Verkoop tickets voor musical CATS in Elisabethzaal verloopt als een trein

Print
Antwerpen 2018 -

De musical CATS blijft na vele decennia nog altijd enorm populair. Dat blijkt uit de voorverkoop van de nieuwe reeks voorstellingen die op 29 maart 2017 in première gaan in de dan pas vernieuwde Koningin Elisabethzaal. Er zijn nu al meer dan 10.000 tickets verkocht. “Een enorm succes”, zegt de organisatie.

De internationale cast van zingende en dansende katten hebben Antwerpen uitgekozen om hun 35 Years Jubilee Tour te vieren en dat weet het publiek te smaken. Drie weken lang zullen ze de nieuwe Koningin Elisabethzaal in vervoering brengen en de voorverkoop verloopt dus als een trein.

“Het is bijzonder om te zien dat CATS ook na zo’n lange tijd nog volop in het collectief geheugen staat gegrift”, zegt Veerle Hoppenbrouwers van Arrano, het bureau dat het spektakel samen met het Nederlandse Proud to Present naar Antwerpen haalt. “Veel mensen hebben de show twintig jaar geleden in Antwerpen gezien en komen nu opnieuw kijken, ditmaal vaak met hun kinderen.”

“Het is ongelooflijk hoe goed de show de tand des tijds heeft doorstaan”, zegt Hoppenbrouwers. “Door het talent en het enthousiasme van de cast en musici is CATS ook in zijn 35ste jaar nog steeds springlevend en geeft iedereen in de zaal een flinke dosis energie! Daarnaast is het uiteraard heel bijzonder om hier een internationale cast van het Londense West End te mogen presenteren. Dat gebeurt zeker niet elke dag. Het is fantastisch om te zien hoeveel belangstelling hiervoor blijkt te zijn.”

De in het Nederlands en Frans ondertitelde productie zal zijn Belgische première beleven op 29 maart 2017 in de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, exclusief voor België.

Speelperiode : 29 maart 2017 t/m 17 april 2017

Toegangsprijzen : Vanaf € 29,95

Voor meer informatie & kaartverkoop

www.cats.be

www.ticketmaster.be

Tel +32 70 66 06 01

Nu in het nieuws