© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

1 / 4

Kaffee van antwerpen

Pop-upcafé voor 125 jaar GvA opent de deuren: “Voor iedereen die Antwerpen een warm hart toedraagt”

Het Kaffee van Antwerpen, het pop-upcafé dat uw krant een maand lang openhoudt voor haar 125ste verjaardag, is woensdagavond officieel geopend. Vanaf donderdag is iedereen er welkom voor muziek, sprekers, of gewoon om iets te drinken.

Jan Stassijns

Vandaag 3 november is het exact 125 jaar geleden dat het eerste nummer van Gazet van Antwerpen van de persen rolde. Om die unieke verjaardag extra in de verf te zetten, pakt uw krant uit met het Kaffee van Antwerpen, een pop-upcafé in een historisch pand op de Rooseveltplaats, naast het operagebouw in hartje Antwerpen.

Een volledige maand wordt het Kaffee van Antwerpen een plek waar uw krant concerten, comedy en improvisatie, inspirerende sprekers, dj-sets… op u loslaat. “We hebben de voorbije maanden met man en macht gewerkt om van deze locatie een ontmoetingsplaats te maken voor iedereen die Antwerpen een warm hart toedraagt en die wil meewerken aan de toekomst van deze stad”, zegt Kris Vanmarsenille, hoofdredacteur van uw krant. “Dat is de rol die we als grootste krant van de stad en van de provincie Antwerpen moeten en willen spelen. Ja, we bestaan 125 jaar, maar we willen vooral nog 125 jaar blijven.”

Woensdag werd het Kaffee van Antwerpen officieel geopend. Vanaf donderdag is het open voor het publiek, en dat nog tot en met zaterdag 3 december. Van dinsdag tot en met vrijdag is het open van 16u tot middernacht, op zaterdagen vanaf 14u. Zondag en maandag is het gesloten.

">Lees meer over het Kaffee van Antwerpen