© Jhs, Verkeerscentrum

Grote verkeershinder op Antwerpse Ring na regen en ongevallen

De Antwerpse Ring kreunde woensdagavond onder de verkeershinder. Door enkele ongevallen en buien verliep het verkeer er erg moeizaam. Omstreeks 20 uur is de situatie weer genormaliseerd.

Op de E34 richting Antwerpen ging het in de vooravond traag vanaf Melsele tot Sint-Anna Linkeroever. Vervolgens was het op de E17 richting Antwerpen aanschuiven van Parking Kruibeke tot Antwerpen-West. Op de A12 richting verliep het verkeer traag vanaf Viaduct Wilrijk tot Aartselaar. Op de E19 heerste er file vanaf de Craeybeckxtunnel tot Antwerpen-Zuid in de richting van Antwerpen. Tot slot was er file op de E313 richting Antwerpen tussen Wommelgem en Antwerpen-Oost.

Door een reeks ongevallen, waaronder een ondertussen afgehandeld ongeval op de E19 vanuit Breda ter hoogte van Kleine Bareel, en de regenbuien zit de Antwerpse Ring (R1) muurvast. Het was aanschuiven vanaf Sint-Anna Linkeroever tot Antwerpen-Oost. In de tegenovergestelde richting is er file vanaf Antwerpen-Noord tot Berchem.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verkeer Antwerpen: Actuele verkeersinformatie en reistijden op de Antwerpse Ring en aansluitende snelwegen.

Meer nieuws