Deze begeerlijke prinsen zijn wel nog vrijgezel

Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken (links) met zijn beste vriend. Foto: instagram

Celebs

Deze begeerlijke prinsen zijn wel nog vrijgezel

Print
Nu prins Harry vrijgezel af zou zijn, staan er andere mannen te drommen om zijn plaats aan het hoofd van de ranglijst van meest begeerlijke vorstelijke vrijgezel in te palmen. Die voerde Harry volgens Business Insider in 2015 nog aan. Er is dus nog hoop voor wie droomt van een echt sprookjeshuwelijk, want deze vijf prinsen zijn wel nog beschikbaar.

Philippos van Griekenland en Denemarken

Al jaren de meest begeerlijke prins na Harry. Is 30 jaar en houdt zich meestal ver weg van de schijnwerpers. Zijn vader koning Constantijn II van Griekenland werd in 1973 afgezet en Philippos draagt dus enkel nog de titel van prins. Via zijn moeder Koning Anne-Marie is hij ook prins van Denemarken. 

Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken

Neef van Philippos van Griekenland en Denemarken en komt met zijn 18 jaar pas piepen. Toch doet deze jongeman met zijn surferlooks al heel wat meisjesharten sneller slaan. Opvallend detail: zijn familie woont in Engeland en prins William is zijn peter. Het ziet er trouwens naar uit dat zijn broer Achileas (16) dezelfde goede looks heeft.

 

Thank you all for coming, and thank you @joshuakanebespoke for the lovely dinner jacket

Een foto die is geplaatst door Tino (@alexiosgreece) op

 

 

Take me back right now

Een foto die is geplaatst door Tino (@alexiosgreece) op


Prins Albert von Thurn und Taxis

Deze 33-jarige Albert von Thurn und Taxis werd al op zeer jonge leeftijd een van de jongste miljardairs ooit toen zijn vader overleed. Zijn dagen vult hij onder andere met autoracen, maar hij is ook een zakenman. Een prins met een avontuurlijke levensstijl dus, hier op de foto met Pierre Casiraghi van Monaco.  

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum van Dubai

Deze kroonprins (33) van oliestaat Dubai doet niet alleen in het oosten vele harten sneller slaan. Ook hij is een avonturier die graag gaat skydiven en paardrijden, maar die zich ook inzet voor allerlei goede doelen en graag tijd doorbrengt met zijn familie. En hou je vast, hij schrijft graag gedichten.

 

Hala ???? ???

Een foto die is geplaatst door Fazza (@faz3) op

 

 

#leica ?? taken by @ali_bin_thalith

Een foto die is geplaatst door Fazza (@faz3) op


Prins Joachim van België

Nu zijn broer Amedeo getrouwd is, is de 20-jarige Joachim de meest begeerlijke prins van ons land geworden. Hij genoot zijn opleiding bij de Belgische marine en trok daarna naar Italië om verder te studeren. 

NIET TE MISSEN