Man van Jennifer Aniston zegt per ongeluk ‘fuck you’ tegen Brad Pitt

Foto: Photonews

Celebs

Man van Jennifer Aniston zegt per ongeluk ‘fuck you’ tegen Brad Pitt

Print
Brad Pitt was ooit samen met Jennifer Aniston, maar die laatste vond na hun breuk de liefde bij acteur Justin Theroux. Toen de naam van Jennifer onlangs nog naar boven gebracht werd bij de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie sprong Justin Theroux al in de bres voor zijn vrouw. Bovendien deelde hij onlangs op Instagram een foto met een niet mis te verstane boodschap aan het adres van Pitt. Niet zo bedoeld, klinkt het nu bij Theroux.

Justin Theroux deelde onlangs een foto op Instagram van een graffitimuur in Berlijn waarbij een meisje haar middelvinger in haar mond steekt en rond haar allerlei boodschappen geschreven staan. Op het eerste zicht lijkt het een onschuldige foto, maar dat was buiten zijn volgers gerekend die even wat beter inzoomden. Naast het meisje staan teksten zoals 'fuck Facebook, 'fuck winter', 'fuck haters', maar ook 'fuck Brad Pitt'. Pijnlijk toeval?

Volgens Justin Theroux deed hij dat helemaal niet bewust en helemaal onwaarschijnlijk lijkt dat niet gezien er nogal veel 'fuck you's' te bespeuren vallen in het werk van Nick Flatt. Na de vele reacties paste hij zelfs de hashtags onder de foto aan naar onder andere de niet mis te verstane #andNOthispostisNOT'shading'anyonebecauseimnotelevemyearsoldimeanseriously, waarmee hij aangeeft dat hij Brad Pitt daarmee helemaal niet wou beledigen en hij geen elf jaar oud is.

 

NIET TE MISSEN