Nieuwe vlam van prins Harry krijgt al kritiek

Foto: pn

Celebs

Nieuwe vlam van prins Harry krijgt al kritiek

Print
De Britse prins Harry zou volgens internationale media smoorverliefd zijn op de Amerikaanse ‘Suits’-actrice Meghan Markle. En hoewel ze nog niet officieel als koppel naar buiten komen, krijgt de 35-jarige brunette al bakken kritiek over zich heen van haar halfzus.

Samantha Grant, de halfzus van Markle, zegt dat de vrouw niet deugt. Ze zou haar vader, die in financiële moeilijkheden zit, niet steunen. “Moest Harry dat weten, dan zou hij misnoegd zijn”, zo schrijft entertainmentsite Radar Online. Ze laat ook nog weten dat de gescheiden actrice ‘oppervlakkig is en egoïstisch is’ en ‘haar connecties gebruikt om hoger te klimmen op de sociale ladder’. Volgens Grant wilde ze trouwens altijd al een prinses zijn en heeft ze een zwak voor mannen met rood haar.

Hoewel prins Harry en Meghan hun relatie nog niet officieel hebben bevestigd, gonst het van de geruchten dat de Britse prins haar al aan prins Charles heeft voorgesteld. De twee zouden elkaar hebben leren kennen in mei in het Canadese Toronto, waar Harry aanwezig was bij de lancering van zijn Invictus Games.

Meghan, die net als Harry aan liefdadigheidswerk doet, hint volgens sommigen naar een eventuele relatie via Instagram. Zo was ze onlangs in Londen en deelde ze een foto van een theemoment. Insiders beweren dat de actrice, die in 2013 scheidde van regisseur Trevor Engelson, zelfs al naar Buckingham Palace ging om er vrienden van de prins te ontmoeten.

 

 

Als het serieus is tussen de twee, zal prins Harry het nieuws wellicht zelf bekendmaken. In een eerder interview zei hij dat hij eerst zeker wil weten dat hij het goed met zijn lief kan vinden en dat de aankondiging van een relatie sowieso tot een invasie van haar privéleven zal leiden.

NIET TE MISSEN