Dit is de échte vriend van James Cooke

Foto: DBA

Dit is de échte vriend van James Cooke

Print

James Cooke is woensdagavond voor het laatst te zien in het Vijf-programma Nieuwe Buren. Hij is bovendien niet getrouwd met Jonas Van Geel. Hoewel sommige kijkers geloofden dat het om een officieel huwelijk ging, hebben beide mannen in het echte leven een partner.

Van Geel is al bijna twee jaar samen met actrice Evelien Bosmans (26). En Cooke heeft een vriend die hij tot nog toe uit de belangstelling hield. Door een vreemd toeval mag iedereen nu weten wie dat is: danser, zanger en acteur Dorian Liveyns.

Dit is de échte vriend van James Cooke
James en Dorian. Foto: rr

Tijdens de (fake) huwelijksceremonie in Jonas & Van Geel werd het bruidsboeket in het publiek gegooid. Uitgerekend Dorian ving de ruiker op. “Ik denk dat we weten wie de volgende is die in het huwelijksbootje zal stappen”, zei Cooke al lachend na de opname. “We zijn anderhalf jaar samen en ik ben helemaal weg van hem.”

Vanavond is Cooke voor het laatst te zien in het Vijf-programma Nieuwe Buren, waarin hij met Karen Damen een maand op een leefloon terugviel. Het duo bekeek de aflevering gisteravond, samen met hun voormalige buren uit de Stephensonstraat in Hoboken en met de senioren die ze als vrijwilligers hielpen.

.

Nu in het nieuws