Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

“We mogen echt niet verder wegzakken”

voetbal1ste provinciale - Bjorn GoyvaertsSchriek

Schriek speelde een goede match in de derby tegen Groen Rood Katelijne, maar kon voor de vijfde week op rij niet winnen. Toch kon trainer Bjorn Goyvaerts zijn spelers niet al te veel verwijten.

“Onze eerste helft was niet echt goed, we begonnen veel te slap”, aldus Goyvaerts. “Het was dan ook niet verwonderlijk dat we al heel snel op achterstand kwamen. Toen Bouchaouni al na twintig minuten van het veld vloog, leek het een rampmiddag te worden. Maar in de tweede helft herpakten we ons helemaal en drukten we Katelijne weg. We kregen kansen genoeg, maar zoals zo vaak de voorbije weken ging de bal er niet in. En als je niet scoort, kan je niet winnen.”

Een match tegen Groen Rood Katelijne blijft voor Goyvaerts iets speciaals. “Het is de club waar ik 21 jaar geleden mijn eerste stappen in het provinciale voetbal zette, dat vergeet je niet. Ik ken er ook nog enkele bestuursleden en ook onderling hebben veel spelers van de twee clubs al met elkaar gespeeld. Dan verlies je natuurlijk niet graag. Volgende week in Branddonk moeten we dat rechtzetten, want we mogen echt niet verder wegzakken.”