© Getty Images

Adele te bang om nog kinderen te krijgen: “Alsof ik de slechtste beslissing van mijn leven had gemaakt”

Adele (28) kreeg kort na de geboorte van haar zoontje Angelo in 2012 last van een postnatale depressie. De inzinking was zo verlammend dat de Britse zangeres nu zelfs te bang is om ooit nog kinderen te krijgen. Dat heeft ze onthuld in een interview met Vanity Fair.

nadb

Tijdens het interview werd haar gevraagd of ze eraan denkt ooit nog kinderen te krijgen. Daarop antwoordde Adele dat ze daar “te bang” voor is. “Ik had enorm veel last van een postnatale depressie nadat ik mijn zoontje had gekregen”, vertelt een openhartige Adele. “Het maakte me zo angstig. Ik sprak er met niemand over en ik was erg terughoudend.”

Uiteindelijk volgde ze het advies van haar partner Simon Konecki op om meer tijd door te brengen met vriendinnen. Vriendinnen die wisten wat het moederschap inhield. “Op een dag zei ik tegen een vriendin: Ik haat dit. Zij barstte daarop in tranen uit en zei: Ik haat dit ook.”

Hoewel sommige moeders met een postnatale depressie niet bij hun kind willen zijn, had Adele net het tegenovergestelde. Zij was geobsedeerd bezig met haar zoon. “Ik voelde me alsof ik de slechtste beslissing van mijn leven had gemaakt”, zei ze. “Uiteindelijk heb ik tegen mezelf gezegd: Ik ga mezelf één namiddag in de week geven om te doen wat ik wil. Zonder de baby.”

Daardoor krijgt de zangeres vaak een schuldgevoel, maar ze gelooft dat het de beste manier is om de moeilijke periodes door te komen.

Vastgoed

Jobs in de regio