Reünie van Destiny's Child in de maak?

Foto: Photonews

Celebs

Reünie van Destiny's Child in de maak?

Print
Het gonst momenteel van de geruchten want Destiny's Child, de legendarische meidengroep die Beyoncé mee groot maakte en omgekeerd, zou een comeback plannen. Dat nieuws doet in elk geval de ronde nadat onlangs plots een Instagramaccount was opgedoken die aan de band is gewijd. En er is nog goed muzikaal nieuws op komst, ook die andere legendarische groep TLC brengt binnenkort een nieuw album uit.

Opschudding alom, Destiny's Child is terug. Althans op Instagram toch. Plotseling dook onlangs een account op van de groep van Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams. Geen account die werd opgericht door fans, maar wel van het officiële Legacy Recordings, een dochtermaatschappij van Sony Music Entertainment.

Of er ook echt een reünie zit aan te komen, is momenteel koffiedik kijken. Vooral Beyoncé heeft het natuurlijk superdruk tegenwoordig. Toch lijkt het erop dat het niet geheel toevallig is dat er nu plots een Instagram opduikt. In 2017 is het namelijk twintig jaar geleden dat Destiny's Child werd opgericht en dus zou het kunnen dat er op zijn minst een tijdelijke comeback zit aan te komen om die verjaardag te vieren.  


Wie wel al zeker aan een comeback aan het werken is, zijn die van TLC. Na de tragische dood van groepslid Lisa 'Left Eye' Lopes in 2002 bracht de groep nog wel een album uit, maar daarna werd het jarenlang muzikaal stil. Tot ze nu aankondigden een nieuw album uit zullen brengen in 2017. Met 'Haters' en 'Joyride' hebben de twee overgebleven leden Tionne 'T-Boz' Watkins en Rozonda 'Chilli' Thomas alvast twee singles vrijgegeven. Het nieuwe album kwam tot stond via crowdfunding nadat de groep jaren geleden al faillliet was gegaan. 

 

15 HRS TO GO! If you're a #superfan, come show up on http://bit.ly/TLCKickstarter!!

Een foto die is geplaatst door Official TLC (@officialtlc) op

 

 

NIET TE MISSEN