Jonge topkok opent nieuw restaurant in Antwerpen

Nathan Van Echelpoel en Eva Van de Peer. Foto: Kioni Papadopoulos

Jonge topkok opent nieuw restaurant in Antwerpen

Print
Antwerpen -

De jonge topkok Nathan Van Echelpoel (27) deed de voorbije jaren ervaring op in tal van klasserestaurants. Dinsdag opent hij een eigen zaak in de Lange Koepoortstraat.

Nathan Van Echelpoel en vriendin Eva Van de Peer openen dinsdag hun nieuwe restaurant Nathan. De voorbije maanden vormde het koppel het voormalige pand van fietsenwinkel Fixerati om tot een gezellig restaurant.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Van Echelpoel heel wat culinaire ervaring. Zo werkte hij in L’Epicerie du Cirque, Dôme en tweesterrenrestaurant De Pastorale in Reet. De voorbije twee jaar was hij aan de slag in driesterrenzaak ‘t Hof van Cleve in Kruishoutem (het restaurant van Peter Goossens, red.). Een eigen restaurant was altijd de ambitie, en vanaf morgen is het eindelijk zover.

Frans-Vlaamse keuken

“Met Nathan willen we uitgroeien tot een van de betere restaurants van ’t Stad”, zegt Van Echelpoel. “We zullen de betere Frans-Vlaamse keuken serveren, maar we geven er onze eigen invulling aan. Het eten zal top zijn, maar een ster is niet onze ambitie.”

Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen. www.restaurant-nathan.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio