Drie mannen trekken vrouw (22) in auto en randen haar aan

Foto: ISOPIX

Drie mannen trekken vrouw (22) in auto en randen haar aan

Print

Jennifer, een jonge vrouw van 22, is zaterdagochtend rond 2 uur ontvoerd en aangerand. Drie mannen dreigden ermee haar te verkrachten, maar zover kwam het niet. Al betastten de aanranders de jonge vrouw wel onder haar kleren.

De 22-jarige Jennifer M. verliet zaterdagochtend rond 02 uur een café Le Prestige in Herstal. Ze had net een ruzie gehad met haar vriend, die binnen bleef. Maar toen Jennifer buiten stapte, begon haar nachtmerrie.

Drie onbekende mannen duwden haar een auto in en namen haar mee naar een parkeerterrein in Soumagne, op een tiental kilometer van Herstal. Daar randden ze de jonge vrouw aan. De drie dreigden ermee haar te verkrachten. Dat deden ze uiteindelijk niet, maar ze betasten de jonge vrouw uitvoerig, ook onder haar kledij. Vervolgens doorzochten ze ook haar handtas.

Pas uren later, rond 5 uur ’s ochtends, zetten de drie Jennifer opnieuw af in Herstal, meer bepaald in de Zenobe Grammestraat. Jennifer werd niet geslagen, maar ze kreeg wel allerlei beledigingen naar het hoofd geslingerd.

De jonge vrouw is erg onder de indruk van wat er gebeurde. De politie is een onderzoek begonnen. Ze hebben het traject dat de ontvoerders aflegden al gereconstrueerd, maar camerabeelden zijn er niet. Er wordt nu bekeken of er een oproep tot getuigen komt.

Volgens het slachtoffer spraken haar aanranders correct Frans, maar met een buitenlands accent. En onderling spraken ze een taal die de jonge vrouw niet kende. De wagen die de overvallers gebruikten, zou gestolen zijn.

Nu in het nieuws