Dit maakten de overvallers echt buit bij Kim Kardashian

Foto: Photonews

Celebs

Dit maakten de overvallers echt buit bij Kim Kardashian

Print
Er deden de voorbije dagen heel wat geruchten de ronde over wat de vijf overvallers allemaal gestolen hadden uit de Parijse hotelkamer van Kim Kardashian. Zo zou voor om en bij de 10 miljoen euro aan juwelen gestolen zijn. De realityster heeft volgens entertainmentwebsite TMZ echter bij de verzekeringen een schadeclaim ingediend voor 4 miljoen euro, een heel pak minder dus.

Van de geruchten dat de vijf Franse gangsters er met juwelen goed voor samen 10 miljoen euro vandoor waren gegaan, blijft maar weinig meer over. Het zou in totaal gaan om 13 stukken die samen 4 miljoen euro waard zijn. Wat wel klopt, is dat haar peperdure verlovingsring die ze van Kanye West kreeg effectief werd gestolen. Dat blijkt uit haar schadeclaim bij de verzekeringen die TMZ heeft kunnen inkijken.

Volgens een specialist in het verzekeren van juwelen zal de verzekeringsmaatschappij er een ferme kluif aan hebben om de zaak te onderzoeken. De sieraden zijn namelijk heel waardevol en moeilijk te vervangen. Zo zou in de verlovingsring het woord 'adidas' gegraveerd staan. Een grapje van manlief Kanye nadat die zijn deal had gesloten met het sportmerk. 

 

NIET TE MISSEN