Justin Bieber kiest wel voor heel amateuristische vermomming in Amsterdam

Foto: Photonews

Celebs

Justin Bieber kiest wel voor heel amateuristische vermomming in Amsterdam

Print
Bekende sterren willen ook wel eens ongestoord hun gang kunnen gaan en dus vond Justin Bieber er niet beter op om zichzelf te vermommen om een koffie te gaan drinken in Amsterdam. Alleen pakte hij dat wel heel amateuristisch aan met een pruik en een plaksnor. Niet moeilijk dat hij in een mum van tijd toch werd gespot.

Justin Bieber maakt zich na zijn concerten in ons land op voor een tweedaagse in Arnhem, maar de superster vertoeft daarvoor wel in Amsterdam. Eerder deze week werd hij met de Nederlandse dj Martin Garrix al gespot in de Albert Heijn en nu werd het tieneridool gezien in de Coffee Company in de Nederlandse hoodstad. Het had er alles van weg dat Bieber liever niet gestoord wilde worden terwijl hij van zijn koffie zat te nippen, want hij had zich voor de gelegenheid vermomd. 

Alleen, met een malle pruik en plaksnor en -baard valt dat natuurlijk ook wel op en dus hadden enkele fans dat al snel in de gaten. Er werden dan ook meteen foto's van hem gedeeld op Twitter. Rest de vraag, haalde hij gewoon een grapje met iedereen uit of is hij gewoon echt slecht in zichzelf vermommen?

 

 

NIET TE MISSEN