Tanja Dexters over haar jongere vriend: “Zijn leeftijd pas gevraagd toen we wakker werden”

Tanja Dexters Foto: Photo News

Celebs

Tanja Dexters over haar jongere vriend: “Zijn leeftijd pas gevraagd toen we wakker werden”

Print

Tanja Dexters is opnieuw gelukkig. Na de pijnlijke breuk met haar ex Miguel, heeft ze de liefde gevonden bij Ignazio Moser: Italiaan, zoon van een wielrenner, wijnbouwer en veel jonger dan Tanja. Maar dat laat ze niet aan haar hart komen, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Zijn leeftijd heb ik pas gevraagd toen we wakker werden.”

Tanja Dexters heeft het moeilijk gehad na de breuk met Miguel Dheedene. In mei gingen de twee uit elkaar na een relatie van tien jaar. Ze hebben samen een dochter Valentina.

Maar vandaag is ze er weer bovenop. Er is weer rust, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. En dat heeft ze te danken aan een knappe Italiaan: Ignazio Moser. Die is niet alleen de zoon van wielrenner Francesco Moser. Hij is ook wijnbouwer en wijnhandelaar, woont op een groot landgoed met wijngaarden in Trento Zuid Tirol. “Sinds hem heb ik die eetlust weer.”

Dat Ignazio met zijn 24 jaar veel jonger is dan zij, dat is voor Tanja Dexters (39) geen punt.“Zijn leeftijd heb ik pas gevraagd toen we wakker werden. Intussen weet ik: wat is nu vijftien jaar verschil?”

NIET TE MISSEN