Twee bekende gezichten duiken op in ‘Familie’

Foto: VTM

Twee bekende gezichten duiken op in ‘Familie’

Print

De kijkers van de VTM-soap Familie zien maandagavond twee bekende gezichten weer opduiken: Jaak Van Assche en David Michiels.

Roel Vanderstukken, die in Familie de rol van Benny Coppens op zich neemt, kent een moeilijke tijd in de VTM-soap. Zijn relatie met ‘Lizzy’ dreigt tot een einde te komen en hij is een van de hoofdverdachten van de moord op June Van Damme. Maandag wacht hem opmerkelijk bezoek in de gevangenis van zijn vader Alfons Coppens, vertolkt door Jaak Van Assche.

Twee bekende gezichten duiken op in ‘Familie’
Foto: Familie

Met Van Assche komt een rasacteur in Familie terecht, iemand die zijn strepen in films en op tv al ruimschoots verdiend heeft. “Rechtlijnig, disciplinair, principieel en een beetje dominant: zo kan je Alfons het best omschrijven”, vertelt Jaak Van Assche. “En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon meegaf. Als voormalig beroepsmilitair zwaaide hij de plak in het gezin en was hij de aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact duikt Alfons weer op in zijn leven. Maar of ze de spons kunnen vegen over het verleden, is de vraag. Alfons zal in Familie zeker nog wat stof doen opwaaien!”

Van Assche is niet het enige bekende gezicht dat de cast van Familie vervoegt. Ook David Michiels speelt vanaf maandag weer mee in de soap. Hij neemt er de rol van Wim Veugelen - die hij tussen 2006 en 2009 al vertolkte - voor zijn rekening. Het beloven moeilijke tijden te worden voor Mike, die haar zinnen weer op haar ex heeft gezet.

Twee bekende gezichten duiken op in ‘Familie’
Foto: Familie

.

Nu in het nieuws