Overvallers kenden wellicht naam van Kim Kardashian niet eens

Foto: BELGAIMAGE

Celebs

Overvallers kenden wellicht naam van Kim Kardashian niet eens

Print

De gangsters die Kim Kardashian eerder deze week hebben overvallen, kenden waarschijnlijk niet eens de naam van hun slachtoffer. Dat leidt de politie af uit de verhoren van de Amerikaanse ster zelf en de receptioniste van het privé-hotel dat de Kardashians hadden afgehuurd.

Vijf dagen na de spectaculaire juwelenroof in het privé-hotel van Kim Kardashian draait het onderzoek van de Parijse politie op volle toeren. De Amerikaanse wereldster werd het slachtoffer van een gewapende overval. De dader slaagden erin te ontkomen met een buit van 9 miljoen euro aan juwelen.

Stilaan wordt het profiel van de vijf daders duidelijk. Volgens de getuigenissen van Kim Kardashian en het personeel van het privé-hotel, waren de daders met vijf. Ze kwamen toe per fiets. Ze spraken Frans zonder opvallend accent en waren van het Europese type.

Overvallers kenden wellicht naam van Kim Kardashian niet eens
Foto: Photo News

De gangsters deden zich voor als politiemensen toen ze de receptioniste overvielen. Opvallend genoeg vroegen ze: “Waar is de vrouw van de rapper?” Waarschijnlijk kenden de overvallers dus zelfs niet de naam van Kim Kardashian. Maar ze wisten wel dat de ster die avond alleen was in de duplex en dat er veel sieraden aanwezig waren.

Twee van de overvallers zijn samen met de receptioniste naar de eerste verdieping van het pand getrokken. Kim Kardashian werd onmiddellijk overmeesterd en vastgebonden. De tweede dader is op zoek gegaan naar de juwelen. De hele operatie is bijzonder snel verlopen, en na afloop zijn de daders opnieuw per fiets op de vlucht geslagen.

Kim Kardashian is er vervolgens in geslaagd zich los te wrikken uit haar boeien. Ze belde onmiddellijk haar bodyguard die op dat moment in een discotheek is, op enkele minuten van het privé-hotel. Pas nadat hij terug was in de duplex, is ook de politie verwittigd.

Intussen is zowat het hele dienst banditisme van de Franse politie bezig met de roof. Naar verluidt zouden 100 agenten op de zaak werken, gezien de heisa rond de roof en de professionaliteit van de bende.

NIET TE MISSEN