Gluren bij BV's: Hanne van K3 toont wie haar hart gestolen heeft

Foto: pn

Celebs

Gluren bij BV's: Hanne van K3 toont wie haar hart gestolen heeft

Print
De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op de sociale media - die we graag even voor je bundelen.

Jani Kazaltzis had het naar zijn zin tijdens een uitje met de collega's in Antwerpen. "Lachen, gieren brullen", schreef hij bij een kiekje van zichzelf, Karen Damen, James Cooke en Annelien Coorevits.


Laura Tesoro heeft een imposante collectie sneakers, zo bewees ze met deze foto. "Mijn favoriete kamer", stond erbij te lezen.


Sergio Herman woonde in Parijs het defilé van modehuis Chanel mee en toonde dat hij overnachtte in Hotel Amour, een romantisch hotelletje in het hart van de lichtstad.


Evi Hanssen blikte terug naar de geboorte van haar zoontje Mac, zes jaar geleden en had lieve woorden voor de jongen. "Daar was je dan. Mijn liefste zoon Mac wordt vandaag 6 jaar. Zo blij dat ik jouw mama mag zijn."


Voor Otto-Jan Ham begon deze week niet goed. Hij had een ongelukje met zijn fiets. "Het kondigde zich vanochtend nochtans aan als een heroïsche rit. Verder geen klachten over de fiets", schreef hij bij een veelzeggende foto.

 

Een foto die door ottojanham is geplaatst op


Hanne van K3 toont wie haar hart gestolen heeft: haar kersverse katje. "Dit boefje heeft mijn hart gestolen. Welkom thuis, kleine Olly", schrijft ze bij de foto van het diertje.


Maar deze man doet haar hart nog net iets sneller slaan.


"Alive and kicking in mijn buik", schreef Lesley-Ann Poppe bij een filmpje van haar ongeboren baby die wel heel actief is.

NIET TE MISSEN