© Shutterstock

Victoria Beckham verklapt vreemd beautygeheim

Na vier kinderen en de veertig ondertussen gepasseerd ziet Victoria Beckham er nog steeds fris en fruitig uit. Haar geheim? Elke dag een stukje zalm op het menu. Dat heeft Victoria zelf verklapt in een interview met The Edit.

elvh

Het beautygeheim van Victoria Beckham begint in de keuken. "Ik heb een dermatoloog in LA, Dr. Harold Lancer, en die is ongelofelijk", zegt ze in een interview met The Edit. "Ik bezoek hem al jaren en hij kent mijn huid van binnen en van buiten. Ik heb echt wel problemen gehad met mijn huid, en Dr. Lancer heeft me aangeraden om elke dag zalm te eten. Het maakt niet uit of het als ontbijt is, bij je lunch of als avondmaal, maar elke dag een stukje zalm doet wonderen."

Elke dag zalm op het menu lijkt veel, maar er zit ook wel een wetenschappelijke waarheid achter. Zalm (en andere vette vis) zit vol omega 3 en vitamines A en C. Niet alleen zijn dit heel goede onstekingsremmers en moisturizers, verschillende onderzoeken hebben de link tussen een gezonde huid en de consumptie van vis al vaker aangetoond. Mensen die vaker vis eten zouden sowieso minder last hebben van acne dan mensen die dat minder doen.

Veel zalm eten dus. In het interview had de ontwerpster het trouwens ook over haar grootste fashionblunders. "Die PVC catsuit zou ik niet meer doen. Een uitstapje Disneyland op Louboutins toen ik zwanger was van Romeo trouwens ook niet meer", geeft de ex-Spice Girl in het interview toe.

NIET TE MISSEN