Wie wordt het clubhart van Malle?

Foto: Jan Van der Perre

Wie wordt het clubhart van Malle?

Print
Malle - Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

In Malle is er één nominatie voor de titel. Het gaat om Leo Willems (78) van Basketbalclub Malle. Hij was lange tijd voorzitter van de vereniging, maar gaf de fakkel inmiddels door aan een verjongd team. Toch kan de club nog steeds op hem rekenen. Als kantineverantwoordelijke staat hij elke zondag paraat tijdens de thuiswedstrijden. Hij ondersteunt de vrijwillige helpers in de kantine en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De bezoekende ploegen en scheidsrechters ontvangt hij met de grootste glimlach. Tijdens de week controleert hij de voorraad voor de kantine en vult die aan. Ook voor de dagelijkse werking blijft hij een onmisbare schakel. Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart.

Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code. Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart