© BELGAIMAGE

KBVB ontslaat topman op dag van belangrijke interland: "De reden is mij onduidelijk"

De algemene directie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft vandaag beslist om een einde te maken aan de samenwerking met Bob Madou. Bob Madou was sinds 2011 actief als Strategy & Communication Advisor van de KBVB.

Madou kwam destijds samen met zijn maatje Steven Martens, die in 2015 zelf al opstapte als CEO na een aantal incidenten (vooral van financiële aard). Madou en Martens werkten eerder samen bij de Britse tennisfederatie.

De timing van het ontslag is opmerkelijk: op de dag van de belangrijke interland van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina.

"Vanmorgen werd ik plots ontboden om mijn contract te beëindigen"

Bob Madou zegt niet te weten waarom zijn contract bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond is beëindigd. In een bericht op zijn Twitterpagina reageert de ontslagen directeur communicatie en business op zijn gedwongen vertrek bij de KBVB.

"Na vijf onvergetelijke jaren bij de KBVB heeft de secretaris-generaal mij vanmorgen ontboden om mijn contract te beëindigen. De reden is mij onduidelijk maar de beslissing is genomen", stelt Madou. "Ik wens mijn collega's ongeloofelijk te bedanken voor al hun straffe werk, toewijding en loyaliteit. Ik ben erg trots op onze vernieuwingen bij de voetbalbond en onze aanpak voor de Rode Duivels. Ik wens iedereen met oprechte ambities in ons voetbal het doorzettingsvermogen en het lef om te doen wat goed is voor de sport."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Photo News

Meer voetbalnieuws