Vader van drieling vindt manier om ruzie op achterbank op te lossen

* Foto: Facebook Jake White

Mama

Vader van drieling vindt manier om ruzie op achterbank op te lossen

Print
Kinderen op de achterbank die huilen, schreeuwen en ruzie maken, dat is niet alleen bijzonder lastig voor de ouders, maar ook onveilig in het verkeer. Zeker als je er drie hebt. Een Amerikaanse papa pakte het probleem op de achterbank bijzonder creatief aan, en de reacties op internet gaan van 'geniaal', tot 'hilarisch'. De papa vindt het vooral een heel logische oplossing.

Een drieling, voor de jonge ouders uit Ohio was het toch even slikken. Xavier, Stella en Jude zijn ondertussen twee jaar oud, en de opvoeding blijft voor Jake en zijn vrouw Jen elke dag een uitdaging.

Toen Jake met de drieling alleen op stap ging, maakten ze ruzie op de achterbank. "Ik zag dat de kinderen elkaars snacks aan het afpakken waren, en in de ogen van een 2-jarige is dat natuurlijk een wereldramp", vertelt de papa aan Today. "Daarom leek het me een goed idee om schotten tussen de kinderen in te zetten." De verdelers zijn gemaakt uit piepschuim en de kinderen zijn er voorlopig nog niet in geslaagd om ze ook weer af te breken.

De jonge papa is kunstenaar en doet niets liever dan creatieve oplossingen bedenken voor de problemen waar jonge ouders elke dag mee geconfronteerd worden. "Mijn kinderen houden me creatief. De man aan de drive-in vond het alvast een geniale oplossing." En dat vinden blijkbaar nog heel veel mensen, want de post op Facebook werd ondertussen opgepikt door verschillende media en duizenden keren gedeeld.

 

NIET TE MISSEN