Kate Middleton draagt betaalbare sneakers

Celebs

Kate Middleton draagt betaalbare sneakers

Print
Kate Middleton staat erom bekend dat ze vaak budgetvriendelijke keuzes maakt wat haar outfits betreft. Deze keer koos ze voor betaalbare sneakers en broek.

Toen de hertogin van Cambridge op door de straten van het Canadese Victoria wandelde, deed ze dat heel casual in een jeans, parka en platte schoenen. Het Italiaanse schoenenmerk Superga zag op een persfoto dat ze een paar witte sneakers uit hun collectie droeg en plaatste een compilatiefoto van de 34-jarige royal online. De bewuste witte schoenen zijn iets anders dan de designercreaties van Middleton en kosten slechts 59,90 euro.

 

 

Ook de zwarte skinny jeans van Middleton was er geen uit een collectie van een luxueus modehuis. De mama van prins George en prinses Charlotte haalde ze gewoon bij de Spaanse modeketen Zara. Ze werkte haar outfit af met een lichte, legergroene park en oorbellen met parels. Hoewel Middleton vaak voor betaalbare mode kiest, heeft ze ook veel dure designerstukken in haar garderobe. Haar laarzen van de Britse ontwerpster Penelope Chilvers, ter waarde van 550 euro, gaan wel al tien jaar lang mee.

Kate Middleton draagt betaalbare sneakers
Foto: Photo News
NIET TE MISSEN