Kim Kardashian zet realityshow even stop

Foto: Instagram

Celebs

Kim Kardashian zet realityshow even stop

Print

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian bekomt momenteel van de overval tijdens de modeweek in Parijs en zet de realityshow rond haar familie, ‘Keeping Up with the Kardashians’ , voorlopig stil.

“We focussen ons momenteel op Kim haar welzijn. Het is nog niet beslist wanneer we de opnames zullen hernemen”, zegt een woordvoerder van de ster aan entertainmentsite E!. Niet alleen de opnames voor de reeks liggen stil, volgens lifestyleblad Cosmopolitan heeft de brunette alle evenementen die ze zou bijwonen geannuleerd en zal ze de komende weken niet werken. Manlief Kanye West heeft ook enkele optredens uitgesteld.

‘Keeping Up with the Kardashians’ is al aan het dertiende seizoen toe en de opnames waren volop bezig. Ondanks het feit waren er geen camera’s in de buurt van Kim toen ze werd overvallen in haar Parijse hotelkamer. Geen enkel familielid werd al over de kwestie geïnterviewd, maar ze zijn wel alweer actief op sociale media. De 35-jarige brunette daarentegen zou naar verluidt minder actief willen zijn op het internet om de privacy van haar familie in de toekomst beter te beschermen.

NIET TE MISSEN