Sarah laat tattoo van zwaaiende Paul D’Hoore zetten

Print

Jelle De Beule tatoeëert het ontwerp van cartoonist Jeroom op de heup van Sarah Vandeursen in het programma De Idioten. Foto: Vier

Wellicht voor het eerst heeft iemand een tattoo van financieel journalist Paul D’Hoore (57) op het lichaam laten zetten. Sarah Vandeursen deed het in het Vier-programma De Idioten.

Zot zijn doet geen zeer: dat is al langer het motto van Sarah ­Vandeursen, de zangeres van Kenji Minogue die samen met ­Pedro Elias de meest bizarre uitdagingen aangaat in het programma De Idioten. Gisteren liet ze een tattoo op haar heup zetten door Jelle De Beule, die een begenadigd tekenaar is en een spoedcursus tatoeëren volgde. De bizarre tattoo toont financieel journalist Paul D’Hoore, die onder meer voor VTM Nieuws werkt, die zwaaiend achter een struik staat.

Sarah legt uit waarom de man haar zo fascineert: “Een jaar geleden zat ik bij Woestijnvis achter de schermen naar de opname van de finale van De Slimste Mens ter Wereld te kijken en Paul D’Hoore liep daar rond. Uitgerekend toen was ik met vrienden over tattoos bezig. Ik heb toen gezegd dat ik nog het liefst van al een geschifte tattoo met Paul D’Hoore zou laten zetten áls het er ooit van zou ­komen.”

“Wat Paul D’Hoore van de tattoo vindt? We hadden hem graag uitgenodigd in de studio om in kostuum achter een struik te staan zwaaien, dan konden we de tattoo perfect vergelijken. Maar Paul mocht blijkbaar niet komen van VTM. Jammer, maar het is toch een fijne gedachte dat ze bij VTM topoverleg gepleegd hebben om te beslissen of hij al dan niet naar onze studio mocht komen.” Paul D’Hoore was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

.

Nu in het nieuws