© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

1 / 6

Nationalestraat krijgt met F.A.A.M Store opnieuw een ecoshop

De Nationalestraat is een winkel rijker. Op 15 oktober opent F.A.A.M Store er de deuren. Onderneemsters Froya Deryckere en Adinda De Raedt zullen er een uitgebreid aanbod aan ecologische mode verkopen.

Ellen Bogaert

Met de sluiting van Today is a good day - vroeger ook gelegen in de Nationalestraat - bleven veel liefhebbers op hun honger zitten. Daar komt dus binnenkort verandering in, dankzij F.A.A.M. Froya en Adinda lieten hun oog vallen op het voormalige pand van het failliete label Cora Kemperman.

Het ondernemersverhaal van de twee vriendinnen begon zo'n zes jaar geleden, toen ze hun vrolijke kledinglabel Froy & Dind lanceerden. Het kleurrijke merk met vrolijke prints wist snel een publiek van trouwe klanten te bereiken. Na een eerste winkel in de Wolstraat volgde een grotere zaak in de Nationalestraat. De winkel aldaar barst nu uit haar voegen, waardoor Froya en Adinda besloten om een bijkomend pand in te lijven aan de overkant van de straat. "Een deel van de Froy & Dind-collectie verhuizen we naar F.A.A.M, maar het totale aanbod wordt veel uitgebreider. Het wordt een multimerkenboetiek die zich richt op verschillende ecologische labels." Noteer Braintree, Armed angels, Wunderwerk, Veja, Kings of indigo en veel meer. "We werken ook aan een eigen collectie voor mannen: Munoman. Die komt vanaf januari in de winkel."

Info: F.A.A.M Store, Nationalestraat 65, 2000 Antwerpen, open vanaf 15 oktober

Lees vrijdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio