Aangereden bromfietser blijkt vermiste die mogelijk ontvoerd werd

Foto: BELGA

Aangereden bromfietser blijkt vermiste die mogelijk ontvoerd werd

Print

De lokale politie MidLim en het parket van Limburg hebben vrijdag een opsporingsbericht verspreid om een aangereden en verdwenen bromfietser terug te vinden. Het gaat om de 52-jarige Marino Sborzacchi uit Genk. De man reed maandagavond rond 23 uur met zijn bromfiets op de Watergrasstraat in Genk, toen hij in die straat vermoedelijk werd aangereden. De bromfiets werd teruggevonden, maar van de bestuurder ontbreekt sindsdien elk spoor. Het gerecht houdt rekening met een ontvoering.

Hij reed op een zwarte Agila Stalker 25 cc met een wit zadel. De politie vond de aangereden bromfiets terug in de Watergrasstraat. Mogelijk werd Sborzacchi ontvoerd. Getuigen zagen een Volvo V40, een nieuwer model, op de plaats van de feiten. De inzittenden van het voertuig, dat hem aanreed, spraken een vreemde taal, mogelijk Turks.

De auto werd opgemerkt in de Onderwijslaan en de Stalenstraat.

Marino Sborzacchi is klein van gestalte, heeft kort haar, een snor en bruine ogen. Personen, die Sborzacchi mogelijk gezien hebben of weten waar hij zit of informatie hebben over de Volvo, kunnen via het nummer 089-39 14 10 de lokale politie MidLim contacteren.

Nu in het nieuws