Tienjarige Zoë schrijft hilarisch briefje aan jongen die verliefd op haar is

Mama

Tienjarige Zoë schrijft hilarisch briefje aan jongen die verliefd op haar is

Print
Ene Noah uit New York koestert diepe gevoelen voor Zoë, een meisje van tien op dezelfde school. Dat laat hij haar ook duidelijk blijken, maar zij maakt op haar beurt duidelijk dat ze niet met zijn nogal duidelijke signalen is gediend.

“Regels van Zoë aan Noah”, schreef het meisje bovenaan een blad papier. “Raak mijn schouder niet aan. Sta niet onnozel te doen achter mijn rug. Sta gewoon helemaal niet achter mij. Praat niet tegen mij, tenzij je gewoon hallo wil zeggen. Dat zal dus nooit gebeuren. Laat me met rust op de bus. Ik heb een kort lontje wanneer mensen mijn dag verpesten. Herlees dit vijfhonderd keer: je hebt me graag, ik hou niet. Ik ben veel te jong voor een relatie. Als je een van deze regels niet respecteert, dan bel ik naar mijn ouders. Als je mijn dag verpest, dan zal ik stappen zetten om hulp te zoeken”, staat er.

Dansleraar Denny Jones uit New York zag het briefje. Hij vertelde aan entertainmentsite Buzzfeed dat twee kinderen uit het vijfde leerjaar, die niet in dezelfde klas zitten, ‘iets’ hebben. Noah ziet in Zoë het slimste meisjes dat hij kent, zij moet niet van hem weten en wil zijn aandacht niet. Jones maakte een foto van de brief en deelde die op Twitter en nu duikt die overal op. De tweet is al meer dan zevenduizend keer gedeeld en meer dan elfduizend keer geliket.

NIET TE MISSEN