Deze peperdure laarzen van Kanye West maak je zelf met een klein budget

Foto: Instagram

Mode

Deze peperdure laarzen van Kanye West maak je zelf met een klein budget

Print
We laten in het midden of Kanye West een fingerspitzengevoel gevoel heeft wat mode betreft, maar één ding is zeker: zijn Yeezy-collectie voor Adidas is allesbehalve goedkoop. Deze laarzen uit de tweede collectie kostten 895 dollar (796 euro), maar een blogster bewijst dat je ze zelf kan maken voor amper een honderdste van de prijs.

 

De Amerikaanse Instagram-ster Shay Cherise is dol op mode, schoenen in het bijzonder. Zo zijn de Yeezy-laarsen uit de tweede collectie van Kanye West een van haar favorieten. Maar omdat ze te duur waren, maakte ze de boots gewoon zelf voor een fractie van de prijs. Het enige wat ze nodig had? Een schaar, een paar dikke mannensokken in een effen kleur en een rubberen zooltje.

 

 

Cherise trekt de kousen over nude pumps die ze al in haar collectie had. Dan knipt ze een klein gaatje onder de hiel, trekt ze de hak erdoor tot de kous net onder de zool komt. Vervolgens trekt ze haar ‘laarzen’ iets hoger’. Een probleem: omdat ze op kousen stapt, is de ondergrond glad, maar dat is snel verholpen door de antislipzool.

 

Deze peperdure laarzen van Kanye West maak je zelf met een klein budget
De echte Yeezy-laarzen

 

Het resultaat mag er best zijn: welke uitvoering vind jij het mooist? 

 

 

Which Sock Heel look is your fav? Mine is 3 ??

Een foto die is geplaatst door Shay Cherise (@thenuvogue) op

 

 

 

NIET TE MISSEN