Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

“Ik haal nog niet het gewenste niveau”

Dylan PeetersOppuurs

FC Oppuurs krijgt morgenavond het bezoek van FC Heikant Berlaar. Voor nieuwkomer Dylan Peeters mogelijk een volgende stap naar de integratie bij zijn nieuwe ploeg. “Ik haal nog niet het gewenste niveau”, schuwt Peeters de zelfkritiek niet. “Alleen in de wedstrijd van de eerste speeldag tegen GR Katelijne stond ik aan de aftrap”, aldus Peeters.

De 20-jarige middenvelder, die zijn opleiding genoot bij het inmiddels failliete Willebroek en de afgelopen twee seizoenen deel uitmaakte van de A-kern van Wolvertem in vierde nationale, zoekt de reden daarvan in hoofdzaak bij zichzelf. “Ik haal nog niet het gewenste niveau”, klinkt het eerlijk. “Dat heeft, ondanks het feit dat ik mij bij Oppuurs al helemaal thuis voel, te maken met mijn integratie in de nieuwe ploeg en ook met wat privéproblemen die ik de jongste weken kende.”

Dat het goed komt, daar twijfelt de naamgenoot van Tom Peeters niet aan. “Ik voel dat ik hier welkom ben. Ik wil het nodige geduld opbrengen om mijn weg bij Oppuurs te vinden. Ik heb alle vertrouwen in trainer Kurt Heremans, die mij al langer kent en van wie ik de keuzes die hij maakt, respecteer.”