Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

“We zitten op schema”

Voetbal2de provinciale A - Kenneth BoogaertsTisselt

Afgelopen weekend boekte Tisselt zijn eerste zege van het seizoen. Dankzij die drie punten hebben aanvoerder Kenneth Boogaerts en zijn ploegmakkers hun wagonnetje aangepikt bij de brede middenmoot.

“Alles ligt heel dicht bij elkaar. Het klassement geeft ook een vertekend beeld. Onze openingswedstrijd was tegen Belgica Edegem, maar door het forfait van die ploeg tellen die punten niet mee”, vertelt Boogaerts, die tevreden is over de huidige gang van zaken. “Ik denk dat we de punten hebben die we verdienen. Tegen Katelijne hadden we een puntje moeten halen, maar leden we een nederlaag. Tegen Kontich speelden we 1-1 gelijk, maar dat was dan weer niet verdiend. Met vier op negen zitten we in elk geval op schema en kunnen we als promovendus terugblikken op een geslaagde start. Wij willen dit seizoen zo snel mogelijk zekerheid over het behoud.”

VV Duffel

Komend weekend neemt Tisselt het op tegen VV Duffel. Kenneth Boogaerts verwacht een moeilijke wedstrijd.

“VV Duffel is gaan winnen op het veld van Kontich. Ik heb horen zeggen dat het op een diefje was, maar ze hebben daar toch maar de drie punten meegenomen. Vorig seizoen speelden we nog tegen hen in de Beker van Antwerpen en toen verloren we met 5-2, maar echt veel weet ik niet over hen. Andersom zullen zij ons ook niet kennen en dat geldt dit seizoen voor veel ploegen. Het is best leuk om eens tegen wat andere ploegen te spelen. Ik ga er in elk geval vanuit dat er heel wat ploegen zullen zijn die van elkaar kunnen winnen.”