Een snelle hap hoeft niet ongezond te zijn

Divers kiest voor gezonde voeding

Print
Antwerpen -

Het Zuid heeft er een nieuw en hypergezond adresje bij. Met Divers wil Esther Andries (25) ‘fastfood to go’ aanbieden, maar dan met smoothies, detoxsoepen en gezonde zoetigheden.

Zonder ontbijt ’s morgens de deur uit of vlug een koek eten in de wagen, met dat fenomeen wil de Antwerpse Esther Andries met haar nieuwe ontbijt- en lunchzaak komaf maken. “Ik had tot voor kort een drukke baan als junior marketing manager. Hoewel ik altijd een grote interesse heb gehad in gezonde voeding betrapte ik mezelf er vaak op dat ik ’s morgens niet voldoende tijd nam voor een gezond ontbijt.”

Een aantal maanden geleden volgde Esther Andries haar droom om op zichzelf iets te beginnen. “Een goede week geleden heb ik Divers geopend in de Volkstraat. Al de gezonde gerechten die ik maak, kunnen worden afgehaald. Zo kunnen klanten met een drukke job snel een gezond ontbijt afhalen om het eventueel zelfs in de wagen te nuttigen.”

Esther Andries koos ook bewust voor Het Zuid. “Het is een bruisende en trendy wijk waar zeker een publiek is dat op zoek is naar gezonde alternatieven.” Op het menu van Divers staan enkel gerechten zonder geraffineerde suikers en alles is mogelijk: gluten- of lactosevrij. “We serveren onder meer smoothies waarbij de melk wordt vervangen door kokosmelk of amandelmelk en superfoods. Er zijn ook smoothies met gezonde proteïnen. In onze populaire ochtendsmoothie morning glow zit een shot espresso.”

Divers, Volkstraat 9. facebook.com/diversantwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio