Lien (25) blogt over fitter en gezonder leven

Foto: Dirk Vertommen

Lien (25) blogt over fitter en gezonder leven

Print
Mechelen - Fitmetlien. Zo heet de blog waarmee de Mechelse Lien Robberechts (25) mensen wil motiveren tot een fittere en gezondere levensstijl. Zelf neemt ze over een tweetal weken deel aan een halve marathon in Brussel.

Sinds deze zomer deelt ‘happy fitgirl’ Lien op een blog haar ervaringen over sporten en gezond eten. Het is een uitloper van haar Instagramaccount dat door meer dan 2.500 mensen wordt gevolgd. “Vrouwen die me volgden wilden meer weten over de recepten. Zo is deze zomer mijn blog ontstaan, waar ik ze neerschrijf”, zegt Lien.

Zelf is ze zeventien kilo afgevallen door anders gaan te leven. “Ik merkte dat het mij motiveerde om mijn ervaringen te delen met anderen. De rode draad in mijn verhaal is mijn eigen zoektocht naar een gezonde levensstijl en de voorbereiding voor mijn eerste marathon in het voorjaar van 2017 in Rotterdam”, vertelt Lien. Ondertussen loopt ze drie keer per week bijna twintig kilometer.

Voeding, vooral gezond eten, is een belangrijke factor om haar doelen te bereiken. “Ik ben afkomstig van Meise, ik studeerde in Antwerpen en voor mijn werk ben ik verhuisd naar Mechelen. Ik was verrast door het aantal leuke en hippe eettentjes in de stad”, geeft Lien aan. De ‘Mechelse helden van het echte eten’, zoals ze zelf noemt, zet ze op haar blog in de kijker.

https://fitmetlien.wordpress.com

Lees vrijdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio