© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Beerschot-Wilrijk - Hamme 1-1

Eerste puntenverlies voor Beerschot-Wilrijk in competitie

Beerschot-Wilrijk is zaterdag op speeldag 3 in de eerste amateurklasse niet verder gekomen dan een gelijkspel. Thuis tegen Hamme werd het 1-1.

doro

De thuisploeg nam het heft in handen zonder aanvankelijk gevaarlijk te zijn, maar kreeg op het kwartier via een hoekschop het deksel op de neus. Romero-Gomez kon aan de tweede paal in twee tijden hoog in doel besluiten voor Hamme.

Beerschot-Wilrijk moest even terug schakelen, maar eenmaal de turbo aan kwam Hamme er niet meer aan te pas in de eerste helft. Vermeiren maakte de verdiende gelijkmaker na een half uur: Schaessens paste centraal naar Boulaouali die in één tijd Vermeiren bediende waarna de laatste oog in oog met de doelman simpel afwerkte. De Ratten wilden en verdienden meer, maar goals vielen er niet meer voor rust.

De thuisploeg zette meteen druk in de tweede helft en de kansen stapelden zich op, maar onder meer Schaessens, Thompson en Pietermaat kregen de bal niet tegen de netten. De bal wou niet goed vallen en in de slotfase kwam Beerschot Wilrijk nog goed weg na knap werk van doelman Clepkens die voor het overige amper een bal had gezien.

Het bleef 1-1. Volgende week trekt Beerschot-Wilrijk naar het verre Virton.

Herbeleef de wedstrijd hier:

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws