Vriend Bobby Christina verantwoordelijk gesteld voor haar dood

Foto: Photo News

Celebs

Vriend Bobby Christina verantwoordelijk gesteld voor haar dood

Print
Nick Gordon is door de rechtbank in de Amerikaanse stad Atlanta schuldig bevonden aan de dood van zijn vriendin Bobby Kristina Brown. De dochter van wijlen Whitney Houston stierf vorig jaar in verdachte omstandigheden in het bad van haar huis na een handgemeen met Nick Gordon.

Vorig jaar stierf Bobby Kristina Brown, dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, nadat ze bewusteloos in het bad van haar woning werd aangetroffen en maandenlang in een kunstmatige coma werd gehouden. Haar familie beschuldigde haar vriend Nick Gordon van betrokkenheid en diende een aanklacht in. Het koppel zou in een handgemeen verwikkeld zijn geraakt en Nick Gordon zou zijn vriendin daarop bewusteloos in bad hebben achtergelaten.

De rechtbank van de Amerikaanse stad Atlanta heeft Nick Gordon nu officieel schuldig bevonden aan de dood van Bobby Kristina. Hij kwam vrijdag echter niet opdagen in de rechtbank, wat zijn verdachtmaking bij de rechter enkel vergrootte, waarop die Nick prompt verantwoordelijk achtte voor de strafbare feiten.

NIET TE MISSEN