© Instagram

© Gucci

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Er staat een verborgen boodschap op de jurk van Michelle Obama

Zeg niet zomaar ‘jurk’ tegen de creatie die Michelle Obama droeg toen ze te gast was in ‘The Ellen Show’. Wie van dichtbij kijkt, ziet dat het kledingstuk van de presidentsvrouw eigenlijk ook een uiterst modieus pamflet is met een krachtige boodschap.

vwh

Michelle Obama (52) was afgelopen dinsdag te gast in de talkshow van Ellen Degeneres en droeg voor de gelegenheid een jurk van Alessandro Michele voor Gucci. Op de zwierige creatie staat een deel van de wereldkaart, maar de plaatsnamen ontbreken.

In plaats daarvan heeft de ontwerper woorden in zijn creatie verwerkt die een fijn karakter symboliseren. Zo staat er onder meer ‘een goed hart’, ‘tederheid’ en ‘gevoeligheid’ op het stofje. Eigenschappen die de vrouw van de Amerikaanse president typeren?

Beeld: Gucci

In dezelfde aflevering zag de kijker Degeneres en Obama ook naar de drogist CVS Pharmacy rijden. De presentatrice wilde de presidentsvrouw na acht jaar luxe in Het Witte Huis immers voorbereiden op een normaal leven. "Duw jij het karrretje maar, want binnenkort doet niemand dat nog voor jou", zei de blondine al lachend. Om alles nog iets normaler te maken, noemde ze haar ook gewoon Shelly.