© © Gil Plaquet

Begon als stagiair, werd jobstudent en krijgt wellicht contract

Vincent Van Loock is jobstudent van het jaar

De Antwerpse jobstudent van het jaar is de 23-jarige Vincent Van Loock uit Beerzel (Putte). Niet alleen kreeg hij een waardebon, er wacht hem wellicht ook een vast contract bij het bedrijf MyGuest in Puurs.

Theo Derkinderen

Vincent Van Loock studeerde dit jaar af aan de Thomas More hogeschool in Mechelen. Daar volgde hij de richting Interactive Media Design. Een richting die focust op het ontwerpen van websites. “Afgelopen voorjaar kreeg ik de kans om bij MyGuest, een dochteronderneming van de Carya Group in Puurs, mijn stage uit te voeren. En vanaf het eerste moment dat ik hier binnenstapte had ik een goed gevoel. Een tof team, een modern gebouw en een job die helemaal op mijn lijf geschreven was”, vertelt Vincent. “Tijdens mijn stage kreeg ik opdrachten en moest ik onder meer websites ontwikkelen voor klanten. Omdat ze niet helemaal waren afgeraakt tijdens de stageperiode kon ik nadien als jobstudent verder werken aan de projecten.”

Onwetend

En Vincent maakte indruk op zijn collega’s en bazen. Ze schreven hem daarom ook in voor de verkiezing van Jobstudent van het jaar van Unizo en ADMB. “Dat mijn stagebegeleider mij had ingeschreven wist ik. Dat ik uiteindelijk de winnaar van de provincie Antwerpen werd, wist ik totaal niet. Toen ik vanmorgen - gisterochtend, red. - binnenstapte kreeg ik eerst te horen dat er moest gewerkt worden in onze burelen en dat we naar een andere ruimte moesten verhuizen. Daar zag ik dan een camera staan en werd mij verteld dat er een bedrijfsfilm zou opgenomen worden. Eerst geloofde ik dat allemaal wel maar toen ik Karel Van Eetvelt van Unizo zag binnenstapte, besefte ik dat in de prijzen was gevallen. Het hele bedrijf was op de hoogte, behalve ikzelf”, lacht de jobstudent.

Ondertussen wacht Vincent wellicht nog een grotere verrassing want het bedrijf denkt er sterk aan om de hem een contract aan te bieden.

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie MechelenMEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio