'Friends'-actrice heeft spijt van plastische chirurgie

Foto: Photonews

Celebs

'Friends'-actrice heeft spijt van plastische chirurgie

Print
Actrice Courteney Cox (52), onsterfelijk in de rol van Monica in de sitcom 'Friends', heeft in realityprogramma op de Britse televisie toegegeven dat ze spijt heeft van bepaalde plastisch chirurgische ingrepen die ze heeft ondergaan. "Er is zoveel druk om je uiterlijk intact te houden", meent ze.

Courteney Cox was te gast in het tv-programma 'Running Wild With Bear Grylls' waarin ze samen met presentator Bear Grylls haar overlevingstechnieken testte. In de realityshow kwamen blijkbaar ook andere onderwerpen aan bod dan enkel survival, want de actrice liet ook in haar ziel kijken. In eerdere interviews had ze al toegegeven dat ze in het verleden haar toevlucht had gezocht tot botox, maar er deden ook geruchten over drastischere ingrepen de ronde. Iets wat ze aan de gastheer ook tussen de regels door bevestigde.

"Er ligt veel druk op mensen om hun uiterlijk intact te houden. Niet enkel door de bekendheid, maar ook gewoon als je een vrouw bent in deze business", vertelt ze. "Ouder worden is allesbehalve makkelijk geweest en ik probeerde mijn jeugd na te jagen. Ik heb pas onlangs gemerkt dat hoe meer ik dat loslaat, hoe makkelijker het wordt om niet meer zo hard te willen proberen"

Het was haar relatie met Snow Patrol-muzikant en verloofde Johnny McDaid die haar naar eigen zeggen geholpen heeft om haar over haar onzekerheden te zetten. "Ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb, maar gelukkig zijn er zaken die oplossen en vanzelf verdwijnen. Gelukkig maar, want nu zie ik in dat dat niet mijn beste look was."

 

The one & only #CourteneyCox - making friends with the mountains! @NBCRunningWild You survived!

Een foto die is geplaatst door Bear Grylls (@beargrylls) op

 

NIET TE MISSEN