Intgeniep doet het open en bloot in Vorselaar

Print
Vorselaar -

Het is weer voorbij die mooie zomer. Verklapt doet dinsdag op het midden van de Markt in Vorselaar een trio, met de drie hilarische wijzen van Intgeniep.

Alle praktische info over Verklapt

Wie?

De drie comedians van Intgeniep brouwen met ingrediënten als humor, theater en muziek een eigenzinnige cocktail vanabsurde humor. Het trio bestaat uit Jo Tambuyzer, Maarten Schuermans en Wouter Voorspoels.Intgeniep won in 2009 de Publieksprijs van het Humorologieconcours en was ook finalist van het Leids Cabaret Festival2007. Het trio werd in de Cabaret en Comedy Gids één van de meest belovende talenten genoemd.

Wat mag je verwachten?

Intgeniep brengt hilarisch cabaret dat niet na te vertellen valt: barstensvol fantasie, losse associaties, onvoorspelbarewendingen, absurde situaties, interactiemomenten met het publiek, geestige liedjes... Je zou voor minder in verwarringgeraken. Met Op een haar toerde het trio de afgelopen jaren door de Nederlandse culturele centra. Het publiek waslaaiend enthousiast. Het is cabaret over kleine pech, maar ook over klein geluk. Over hoe het fenomeen ‘nipt’ je te grazenneemt, maar je ook helpt als het klikt. Over een realiteit die absurder is dan fictie: de lottogetallen van Johan waren er allezes heel dicht bij, Sofie kocht een wiegje, schilderde een kinderkamer en bleek dan nét niet zwanger ...

Intgeniep over Verklapt:

“Verwacht een avondje vol absurde theaterfantasie en een streep muziek.Onvoorspelbare wendingen in wat als een alledaags voorval begint, vele rolwisselingen, verrassendeovergangen en prettige verwarring bij de mensen die komen kijken. Mimisch spel en suggestiefstemgebruik. Het publiek mag verwachten iets nieuws te leren kennen dat zal blijven hangen, inclusiefdeuntjes in het hoofd, als een tinnitus zo hardnekkig.In openlucht spelen is fantastisch. Een theatersfeer zonder theater. Voor menige herhaling vatbaar.Het concept van Verklapt is prachtig. Theaters worden dezer dagen niet altijd overspoeld doorpubliek. Breng het theater dan naar de mensen buiten. Topidee.”

Waar?

Marktplein, Markt, 2290 Vorselaar
Locatie bij slecht weer: Kerk, Kerkstraat, 2290 Vorselaar